Platforma mësimore për këdo, kurdo!

Platforma zyrtare mësimore e aprovuar nga
Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë

Platforma mësimore e më shumë se +500,000
nxënësve shqiptarë që mësojnë nga e gjithë bota.

Çmimet e fituara

Partnerë zyrtarë

Partnerë zyrtarë

Ne synojmë të edukojmë çdo individ, kryesisht studentë me metodat tona interaktive, duke sjellë shkollën më pranë jush. Të nxisim këdo, pavarësisht moshës, për të marrë dije në çdo moment kudo që ndodhen.”
Eksploro Akademi.al

Produktet në Akademi.al

Eksploroni kurse online live dhe të regjistruar në programim, matematikë, dizajn, fizikë, dhe më shumë. Zbuloni aftësi të reja dhe thelloni pasionet ekzistuese.

Akademi Marketplace

Zbulo hapësirën virtuale më të madhe të kurseve online në gjuhën shqipe dhe më gjerë

Akademi LMS

Platforma zyrtare e mësimit online. Mëso në klasat virtuale dhe komuniko me mësuesin dhe shokët e klasës

Akademi Whitelabel - Zgjidhja për bizneset dhe institucionet

Jeni biznes që doni të trajnoni punonjësit online apo institucion privat mësimor?
Na kontaktoni

Akademi Whitelabel - Zgjidhja për bizneset dhe institucionet

Jeni biznes që doni të trajnoni punonjësit online apo institucion privat mësimor?

Na Kontaktoni

Mbi 20,000 video mësimore

 

Ndiq mësimin online duke zgjedhur nga katalogu jonë i videove mësimore. Ky katalog përditesohet çdo muaj me video mësimore të reja.

Matematike
Biologji
Letërsi
Fizikë

Mëso kudo, kurdo!

Shkarko Aplikacionin e përditësuar të Akademi.al në pajiset iOS dhe Android dhe mëso onlinë kudo që të jesh

groupp grouppp
Nxënës

Të mësuarit në
Akademi.al

Përjetoni eksperiencën e të qenit një nxënës dixhital, duke marrë të dhëna në kohë reale dhe duke u sinkronizuar me mësuesit dhe nxënësit e tjerë.

Mbi 20,000 video. Falas.

Videot e përgatitura nga një staf i përzgjedhur mësuesish nga i gjithë vendi, janë të aksesueshme nga të gjithë nxënësit me krijimin e një llogarie në platformë, pa asnjë kosto.

Mëso nga Kudo dhe Kurdo

Kurse kohë duke patur të gjitha materialet shkollore në një hapësirë të vetme.

Bashkëpuno në kohë reale

Bëhu pjesë e një komuniteti virtual nxënësish me të cilët mund të ndash njohuritë e tua.

Ruaj dhe ndiq progresin tënd

Gjurmo çdo të dhënë lidhur me llogarinë tënde në platformë: notat, gjendjen e detyrave të dorëzuara, prezencën, etj.
Mësues

Zhvillimi i mësimit
në Akademi.al

Në përpjekje të vazhdueshme për ta bërë hapësirën virtuale një ndihmë në rrugëtimin e çdo nxënësi drejt dijes, akademi.al ofron funksionalitete të cilat lehtësojnë komunikimin dhe procesin mesimor.

Metoda interaktive

Ndani materiale, dokumenta duke i bërë ato të aksesueshme kudo dhe kurdo.

Mësim live

Përmirësoni procesin e të mësuarit duke u bërë pjesë e një komuniteti virtual nxënësish dhe mësuesish.

Detyra shtëpie

Ndani detyrat e shtëpisë për nxënësit duke përcaktuar në detaje orarin, përshkrimin, etj.

Të dhëna të sigurta

Ne jemi të dedikuar të krijojmë një platformë të sigurt për të gjithë përdoruesit tanë.
Prind

Ndihmoni fëmijët të përmbushin qëllimet e tyre akademike

Bëhuni mbështetës aktivë ndaj procesit të të mësuarit dhe ndani suksesin akademik të fëmijëve tuaj në mësimin e ndërthurur.

Ndjekje e progresit

Kontrollo progresin e femijës në videot, kuicet dhe prezantimet e pergatitura nga stafi ynë i mësuesve në lëndet shkencore dhe shoqërore brenda platformës në kohë reale.

Kontroll i shtuar

Ndiq të dhënat lidhur me llogarinë e fëmijës suaj në platformë: notat, gjendjen e detyrave të dorëzuara, prezencën, etj.

Raporte të automatizuara

Kontrollo progresin e femijës në videot, kuicet dhe prezantimet e pergatitura nga stafi ynë i mësuesve në lëndet shkencore dhe shoqërore brenda platformës në kohë reale.

Lehtësi në përdorim

Fuqizoni fëmijët tuaj në udhëtimin e tyre akademik duke u bërë shembull për t’u ndjekur si një prind digjital.
Institucion arsimor

Jeni institucion arsimor dhe dëshironi të zhvilloni mësimin online?

Shtoni angazhim, fokus dhe motivim duke e bërë mësimdhënien tradicionale në institucionet tuaja edhe më sfiduese për nxënësit dhe mësuesit.

Për më shumë informacion, kontaktoni te sales@akademi.al

Projekti me UNICEF

Akademi.al bashkëpunon me organizatën UNICEF duke patur në fokus fëmijët dhe krijimin e infrastrukturës së duhur mësimore për ta bërë procesin arsimor më të lehtë.

Regjistrohu tani të ndërtojme së bashku të ardhmen tonë

Për nxënësit
Për mësuesit