Ndiqni mësimet tuaja FALAS!
Donate

Sociologji

Statusi
I paregjistruar
Price
Free
Get Started

Këtu do të gjeni materiale në lëndën Sociologji, të cilët janë marrë nga Qendra e Shërbimeve Arsimore (QShA), si ndihmesë në provimin e sociologjisë së Maturës Shtetërore.

Falenderojmë mësuese Aida Zhupa për përkushtimin dhe realizimin e videove me ushtrime të zgjidhura për Maturën Shtetërore në lëndën e sociologjisë .

Matura Shtetërore

Expand All

Partner Zyrtar

X