Ndiqni mësimet tuaja FALAS!
Donate

Matematikë

Statusi
I paregjistruar
Price
Free
Get Started

Këtu do të gjeni materiale në lëndën Matematikë, të cilët janë marrë nga Qendra e Shërbimeve Arsimore (QShA), si ndihmesë në provimin e matematikës së Maturës Shtetërore.

Falenderojmë mësuese Aurela Kotomela për përkushtimin dhe realizimin e videove me ushtrime të zgjdhura për Maturën Shtetërore në lëndën e matematikës.

Partner Zyrtar

X