Ndiqni mësimet tuaja FALAS!
Donate

Gjuhë Angleze

Statusi
I paregjistruar
Price
Free
Get Started

Këtu do të gjeni materiale në lëndën Gjuhë Angleze, të cilët janë marrë nga Qendra e Shërbimeve Arsimore (QShA), si ndihmesë në provimin e gjuhës angleze së Maturës Shtetërore.

Falenderojmë mësues Gjergji Fusha për përkushtimin dhe realizimin e videove me ushtrime të zgjidhura për Maturën Shtetërore në lëndën e gjuhës angleze.

Partner Zyrtar

X